Laatst uitgekomen Haakbox

In mei zou je verwachten dat het mooie weer eraan gaat komen. Daarom deze vrolijke Haakbox met bloemetjes die in een vaasje gezet kunnen worden. Het garen dat we hiervoor gebruiken is Maxi Sweet Treat van Scheepjes. Dit kan een leuke uitdaging zijn, omdat deze op een kleine maat haaknaald gedaan wordt. Niet iedereen zal deze haaknaald in huis hebben, daarom zit er als goodie o.a. een haaknaald 1,75 mm bij en het vaasje om de bloemetjes erin te doen uiteraard ook. Ook een plantenpotje, om eventueel daar plantjes in te haken met wat vulling zitten erbij. Evenals wat tie wraps  om de bloemetjes te verstevigen zodat deze recht blijven.

Het lekkere koekje, verse thee en de steekmarkeerder kunnen uiteraard ook niet ontbreken. 

Eerder uitgekomen Haakboxen

Carnavalsmuts
Carnavalsmuts
Herfstschilderij
Goodies
Knutselbakje tapestry haken
Wanten tapestry haken
Col tapestry haken
Goodies
Herfstschilderij
Knutselbakje tapestry haken
Wanten tapestry haken
Col tapestry haken

De Hexagontas

Tijdens de Knit&Knotbeurs heeft de Haakbox een speciale Knit&Knot Haakbox uitgebracht speciaal voor deze beurs. Hieronder zie je het resultaat. Er waren veel verschillende kleurencombinaties. Elke haakbox bestaat uit 10 bollen Scheepjes Catona 50 gram met een duidelijk beschreven patroon van de tas. Uiteraard mogen de thee, het koekje, de handgemaakte steekmarkeerder en een extra goodie ook niet ontbreken.

Het leuke nieuws is dat er nog Haakboxen in verschillende kleuren overgebleven zijn. Deze zijn te koop voor €22,50 excl. verzendkosten á €5,95. Interesse? Kies uit welke kleur jouw tas moet gaan bestaan. Geef dit nummer door via een mailtje naar: dehaakbox@hakenindeachterhoek.nl samen met jouw adres. Je ontvangt dan een betaalverzoek en na betaling wordt jouw Knit&Knot Haakbox binnen 24 uur verstuurd. Ophalen in Winterswijk is uiteraard ook mogelijk.

Hexagontas
Hexagontas
Kleurenkaart
Kleurenkaart