Proefbox ontvangen

De proef Haakbox

Wil je graag eenmalig een proef Haakbox ontvangen? Ook dit is mogelijk. In het inschrijfformulier kun je aangeven of je de vorige Haakbox zou willen ontvangen, dan weet je wel al wat deze is. Die zal dan zo snel mogelijk verstuurd worden. Ook kun je ervoor kiezen om de eerstvolgende Haakbox te ontvangen. Dan is het voor jou ook nog een verassing wat er in zit. Deze wordt dan de eerstvolgende 15e van de maand bezorgd.

Enthousiast geworden en wil je na die maand vaker de Haakbox ontvangen? Dan kan er via deze website ingeschreven worden om de Haakbox elke maand, om de maand of eens per kwartaal te ontvangen.

Ja, ik wil graag een proef Haakbox ontvangen.

Totaal*Wonend in het buitenland? Verzenden naar het buitenland is ook mogelijk. Neem hiervoor even contact op door een mailtje te sturen naar: dehaakbox@kreakiek.nl

Zijn er dingen waar wij rekening mee moeten houden, kan dat aangegeven worden. Zoals een allergie voor bepaald garen of de haakbox bijvoorbeeld niet willen ontvangen als er een specifieke techniek of iets gehaakt gaat worden.

Contactformulier

Is er iets onduidelijk over de Haakbox? Vul onderstaand formulier in en er komt zo snel mogelijk een reactie.

Contact

De Haakbox

De Haakbox

Kiki Dumoulin
Weurden 19
7101 NG Winterswijk

De Haakbox

Telefoonnummer

De Haakbox

E-mailadres

De Haakbox

KvKnummer

69763658