Lidmaatschap mogelijkheden

De Haakbox

Er zijn verschillende mogelijkheden met momenten waarop je de Haakbox kunt ontvangen. Elke maand op de 15e of 16e van de maand wordt de Haakbox bezorgd. Zo is jouw maand op een leuke manier doormidden met een fijn haakmoment voor jezelf. Je kunt de Haakbox uiteraard elke maand ontvangen. Is dit teveel? Dan kun je ook kiezen om de Haakbox om de maand of eens per kwartaal te ontvangen. Dit is ook altijd aan te passen. Wijzigingen voor de 1e van de maand worden na het versturen van de Haakbox die 15e/16e van de maand verwerkt. Wil je de Haakbox om de maand ontvangen, dan komt deze in de maanden: januari, maart, mei, juli, september en november. Wil je de Haakbox per kwartaal ontvangen, dan komt deze in de maanden: januari, april, juli en oktober.

Het is begrijpelijk dat je niet aan een jaarabonnement wilt vast zitten, het is immers toch elke maand een verrassing wat er in de Haakbox zit en of dit wel/niet aansluit bij hetgeen dat jij graag haakt. Daarom zit je bijna nergens aan vast met de Haakbox. Zeg je jouw abonnement voor de 1e van de maand op? Dan zit je nergens meer aan vast.

Woon je in de buurt van Winterwijk, dan is de Haakbox ook elke maand op drie verschillende momenten in tijdsvakken van 2 uur op de 15 en/of 16 van de maand op te halen. Kies je hiervoor, zal je elke maand een mailtje krijgen met de momenten van die maand waarop dit mogelijk is. 

Ja, ik wil graag de Haakbox vanaf 15 juni 2024 ontvangen:

Haakbox per maand €20,- (inclusief verzendkosten)
€ 25,95
Haakbox per maand €20,- (ophalen)
€ 20,00
Haakbox per maand €20,- (incl. verzenden naar België)
€ 29,75
Haakbox per maand €20,- (incl. verzenden naar Duitsland)
€ 30,65
Haakbox om de maand ontvangen €20,- (inclusief verzendkosten)
€ 25,95
Haakbox om de maand ontvangen €20,- (ophalen)
€ 20,00
Haakbox per kwartaal ontvangen €20,- (inclusief verzendkosten)
€ 25,95
Haakbox per kwartaal ontvangen €20,- (ophalen)
€ 20,00
11 ergonomische haaknaalden van Opry (i.c.m. haakbox)
€ 15,00
11 ergonomische haaknaalden van Opry erbij kopen ophalen in Winterwijk (i.c.m. haakbox)
€ 15,00
Totaal*Wonend in een ander land dan hierboven genoemd? Verzenden naar alle landen is mogelijk. Neem hiervoor even contact op door een mailtje te sturen naar: dehaakbox@hakenindeachterhoek.nl

De meeste hakers (m/v) zullen zelf al haaknaalden hebben, daarom zit er niet elke maand een haaknaald bij. Bij je eerste Haakbox kun je een set van 11 ergonomische haaknaalden van Opry erbij kopen. Hier zitten de meest gangbare haaknaalden vanaf 2 mm t/m 8 mm in, andere maten haaknaalden zullen er niet in de Haakbox gebruikt gaan worden. De nieuwprijs voor deze set is normaal €21.95. Wordt deze gelijk gekocht bij jouw eerste Haakbox gekocht betaal je slechts €15,-.

Zijn er dingen waar wij rekening mee moeten houden, kan dat aangegeven worden. Zoals een allergie voor bepaald garen of de haakbox bijvoorbeeld niet willen ontvangen als er een specifieke techniek of iets gehaakt gaat worden.

Contactformulier

Is er iets onduidelijk over de Haakbox? Vul onderstaand formulier in en er komt zo snel mogelijk een reactie.

Contact

De Haakbox

De Haakbox

Kiki Dumoulin
Weurden 19
7101 NG Winterswijk

De Haakbox

Telefoonnummer

De Haakbox

E-mailadres

De Haakbox

KvKnummer

69763658